2009. június 20., szombat

Ella nap

Megvolt az Ella nap. Kicsit talán túl sokat vártam tőle, de hát a tavalytól eltérően, mikor Áronka még a pocakban sem volt, nem tudtunk túl sokat foglalkozni azzal, hogy milyen programok vannak ott, hanem Áronkára összpontosítottunk. Mindenki megcsodálta, az biztos. Kaptunk ajándékba kisbabának valókat, egy zöld békát, ami brekeg, ha csapkodják ide-oda. És lehet húzni a kezét, mert gumis. És volt ott ugrókötél, meg egy kis jegyzetfüzet, szép ceruza, jó lesz az majd mikor Áronka megnő. Esett az eső is, lehűlt a levegő, így nem nagyon élveztük a szabadban létezést. A nagy, hangos zenét sem szerette túlzottan Áronka, nem tudott aludni, így inkább hazaindultunk. Apuci vásárolt magának egy új sportcipőt, bevásárolt a Corában, vásárolt a Brico Store-ban égőket és valami barkácsolni való izét. Áronka pedig az autóban szopizott, nagyon jól.

Újdonság, hogy apuci adott Áronkának egy kis almalevet szopizás után. Egy-két kiskanállal. Meg vágott egy kis szeletet az almából és Áronka azt nagyon nagy élvezettel szopogatta. Az biztos, hogy az alma a kedvencek közé tartozik.

Egyre többet nyálazik a kis béka, a védőnő szerint kezdődik a fogzás. Ja itthon Áronka 6.01 kiló volt, a védőnőnél a mérlegen 6 kiló és 480 gramm volt. Kicsi ruhácska és pelus is volt rajta a védőnői mérlegelésnél, de ez csak 200-250 grammnyi különbözetet magyarázna meg. A többit .... nos nem tudni. Jövő héten újból megyünk a védő nénihez, oltás lesz, kíváncsi vagyok, hogy mekkorát növünk a védő néni mérlege szerint.

Nincsenek megjegyzések: