2009. május 30., szombat

Önálló fürdés

Vásároltunk egy jó drága babakádat, ha jól emlékszem 10 ezer forint volt állványostól mindenestül. A kád szép, csak az gond, hogy az alján maradt vizet nehezen lehet kiönteni belőle, mindenfelé priccol belőle a víz. Egyébként olyan kád, hogy saját vízleeresztője van - azt Tibi meghosszabbította egy csővel, és így a vécébe csorgatjuk onnan a vizet.

A kád azért volt drága, mert anatómiailag formázott - van egy-két bumszli benne, egyben például a baba popsija meg tud akadni, ha akar -, hogy a baba jól tudjon benne ülni. Nos, hát eddig Tibi fogta Áron fejét és a lábai lubickoltak a vízben, így ment a fürdizés. Ma kicsit kevesebb víz jutott a kádba és Tibi befektette Áront és elengedte a fejét. És csodák csodája önállóan ült a kádban, szépen ügyesen. Anyuci második próbálkozásra Apucinak is tetsző két videót is készített erről a nagy eseményről, amit tessenek itt megnézni:




Egyébként ma egy másik újdonság is volt: Áron egy jó nagyot purcantott a fürdővízbe, és a purcival együtt jó nagy kaki is kijött. Persze, rögtön ki kellett onnan kapni :-D. Elég sokat kakil az utóbbi egy napban, pedig az elmúlt egy hétben csak napi két kaki volt - az oltás mellékhatása lenne?. Meg is látszik a súlyán, 60 grammal lett kevesebb a tegnap mértekhez képest. Hát ez van. Majd bepótolja.

Nincsenek megjegyzések: