2009. május 29., péntek

Oltás

Az oltások. Nagyon féltem tőlük. Tegnap kettőt is kapott Áronka belőle. Egészen jól viselte, persze, ordított, mint a sakál, hiszen végül is két szurit kapott a lábába. Azután rögtön cicire tettem és kész, csend volt. El is aludt.

A kis zsivány az utóbbi időben azt a szokást vette fel, hogy éjjel is megébred elég gyakran. Az éjjel egy órakor, hajnali háromkor és hatkor vagy fél hétkor is megébredt, sírt, mint reggel hétkor kiderült hasi görcsei voltak - láb torna után nagy purcolások következtek, majd azután szopi és óriási rottyantás. Szóval megkönnyebbült a lelkem kis pocija.

Az éjjeli ébredésnek meg volt az eredménye, a kis békucink reggel ruhástól és pelusostól 6,04 volt - nagyot néztem épp. A védőnőnél 5,600 volt, persze pelussal és kis bodyval. Centiméterekben is nőtt, már 60-nál tartunk. A feje körfogata pedig 39 és fél ha jól láttam.

Tegnap a Vaterán vásároltunk a kis békánknak szép színes játékokat meg egy játszószőnyeget, már alig várom, hogy aa jövő héten megérkezzenek és ki is tudjuk őket próbálni. Még miről írjak... lesz Axa családi nap június 20-án ha jól emlékszem, alig várom, hogy menjünk el, ruccanjunk ki és találkozzunk a többi Axa babával. Mert hogy most már rengeteg van belőle: Danival jövő hét végén találkozunk - eljönnek hozzánk Andrea és két nagyobb kislánya is meglátogat. Az Axa babákból rengeteg van, például Mariannának a Zitájaa, aki már hat hónapos talán, Zolinak a nagy leánya Kati és pár hónapos fiacskája, Attilának van az Alettája, aki már nagy kislány - szóval rengetegen vagyunk. Ami az IDG-t is illeti ott is lehetne babazsúrt szervezni, hiszen az utóbbi egy évben négy kollégának született babája. Hiába na, ez az újabb baby boom generáció.

Nincsenek megjegyzések: