2010. január 9., szombat

A gravitáció

Most, mióta egy hete, öt napja Áronka elkezdte felhúzni magát!!!!! igen felhúzni magát, majd térdre ereszkedve erőteljesen fogni azt a valamit, amin kapaszkodik, elkezdtek szaporodni a sírással végződő balesetek. Mert ez a fránya gravitáció mind-mind a földre húzza vissza a babát, és vélhetően úgy, hogy a fej koppan - olyan hangosan, hogy a másik szobában, bezárt ajtó mögött dolgozó apuci is hallja a zajt -, majd száj görbül, sírás indul, anya/apa rohan, babát felkapja és két percig vigasztalja, majd a baba megnyugodva újból elindul és megkapaszkodik, felhúzza magát....
Két napja azzal is megörvendeztetett Áron, hogy a hálószobában megkapaszkodott az ágyban és felhúzta magát, majd nem térdére, hanem lábára állt. Ezt a tegnap a mosogatógép lenyitott ajtajánál ismételte meg - ott aztán a villákat és késeket kellett előle menekíteni, mert rögtön kiszúrta, hogy rosszalkodtak.

Van új autósülés, ez elméletileg 4 éves korig jó lesz - az alvást és az utazás is kipróbáltuk már benne tegnap, mikor esőben és olvadó hóban elindultunk vásárolni a Tescoba. Tetszett is nagyon, hogy láthattuk a sok szép fényt és a sok szép ablakon kívüli dolgot.

Nincsenek megjegyzések: