2009. november 5., csütörtök

Sok-sok alvás

Kicsi Áronka az utóbbi időben sokat alszik. Ami jó. Délután már nem akar aludni, délelőtt még alszik. Cserébe este korán lefekszik - ma hétkor volt ez a korai időpont. És hogy meddig fog aludni? Fogalmam sincs.

Tegnap délután ötkor aludt el, napközben keveset aludt. Este nyolckor nekem kellett őt ébreszteni, félig sikeres is volt. Valami kis ételt bele tudtam gyömöszölni, de már evés közben aludt el, csukta be a szamét. Pelust még sikerült cserélni rajta, vissza is tettem az ágyba. Este nyolctól reggel nyolcig aludt mint a bunda, meg se ébredt. Reggel volt nagy szopi, majd rá egy órára evett tejpépet is - amit most szigorúan tápszerrel készítek el. Szóval sokat aludt.

Voltunk védőnéninél. Ott kiderült, hogy 69,5 centi a kis béka, 8 kiló és miden rendben van vele.

A két kis foga elől már nagyon látszik, ki is nőtt egy milimétert talán. De jöhet az újabb fog, mert nagyon nyűgös az utóbbi időben, kicsit síros, olyan anyámasszony katonája lett. Mintha felismerte volna, hogy van mit veszítenie, és emiatt? Az biztos, hogy az idegenektől már fél, a változástól is, szereti az állandóságot, néha-néha a meglepetéseket, de csak csínjával-bínjával.

Mit is írjak még. Megyünk a hétvégén baba-mama exxpóra, kíváncsi vagyok, mit lehet ott látni. Jót tesz majd a kimozdulás is.

Vannak új úszás fotók, tessék megnézni őket. Van új kedvenc fotó is. Ezen Áron elaludt az autóban, miután mentünk hazafelé. Kezében van az a piskóta, amit még az ébrenlét alatt rágosgatott.



Úszás

Nincsenek megjegyzések: