2009. november 16., hétfő

Kúszási tudomány

Áron még nem jár, nem tud rendesen ülni sem, a kúszásban viszont már egészen jó. Sőt kifejezettem nagyon jó. Ha valahova el akar menni, oda el is tud menni, nincs már előtte akadály. Nagyon szereti a tévé alatt lévő video meg DVD lejátszó kábeleit húzogatni, egyszer a pelusos szemetesvödröt is magára borította - volt is ám sírás-rívás.

A cumit nagyon szeretjük, az utóbbi időben már felfedezte, hogy nagyujját is lehet szopni, ha épp nincs a cumi kézügyben. Egyre rosszabbul eszünk, és nem tudom mi az oka. Arra gyanakszom, lehet a darabosabb ételeket szeretné enni... de hát a két kis apró fogával még semmit sem tud kezdeni... no majd megpróbáljuk.

Szopizni naponta egyszer szopizunk, bár ma hajnalban és azután reggel sem volt hajlandó szopizni - félek, hogy ez már csak rosszabb lesz és teljesen elmarad. Hát lassan nyolc hónapos, ez van.

Nagyon fintorog, ha nem tetszik az étel, eddig csak a sütőtök főzeléket hajlandó egymagában és kérlelés nélkül megenni, na jó a tejpép is finom azért. A joghurtot imádjuk, abból egy dobozzal, de másféllel is hajlandóak vagyunk megenni. Gyümölcsöket továbbra is szeretjük, de van mikor már az sem elég igazán. Kiflit már megkóstoltuk, husit is, májat most fogjuk hamarosan.

Készültek képek, itt a fogakat, mind a kettőt igyekeztünk lekapni. Itt lehet őket megnézni:

Hol is az a kis fog?

Nincsenek megjegyzések: