2009. április 14., kedd

Tellnek a napok

Lassan de biztosan tellnek a napok. Áron tegnap volt három hetes, ennek örömére úgy döntöttem, hogy most már elég lesz három óránként ennie. Mert hogy négy kiló 20 a baba, mert hogy utolsó két alkalommal folyamatosan köpte ki a cicit - a könyv szerint ez annak a jele, hogy nem igazán éhes. Úgy hogy három órás etetési ciklusra álltunk át, amit ma reggel három és fél órásra sikerült megnyújtani. Áron felébredt hat órakor, miután fél ötkor evett, így visszaaltattuk - igaz eltelt vagy fél óra míg elaludt. Az altatás olyan jól sikerült, hogy nyolc óra hét perckor kezdett el szopizni.

Egyre bonyolultabb a peluscsere: eddig csak hipp-hopp feltűrtük dereka alá a rugdalódzót és a body alsó részét, gyors fenéktörlés, krémezés, újabb pelus, és kész. Viszont a tegnap három rendbeli ruhát lepisililt, és vizes is lett, noha tettem egy papírzsepit a kis pucurira. Úgy hogy tudom nem szereti Áron, de le kell venni legalább a rugdalódzót peluscsere előtt. A kis bodyt még rajta hagyom.

Nos ennyi. Meg kell még néznem a neten, hogy szájpenész kialakulásának megelőzésére mit kell tenni és hogy a kis kukival van-e valami tennivalónk. Ha valaki tudja mit kell tenni, várom szeretettel a tanácsokat.

Megvolt a nagyszülői látogatás, fotók a weben erről, a szokásos helyen. Kicsit elfáradtam a második nap végére, de végül is jól sikerült a látogatás, remélem mindenki elégedett volt.
Fotók itt: http://picasaweb.google.com/tbenko

Nincsenek megjegyzések: