2009. április 5., vasárnap

Áron

Áron 2009. március 23-án látta meg a világot, 13 óra 29 perckor, 3770 grammot nyomott, 55 centiméter hosszú volt, 34 centiméret a feje körfogata. Nos az azóta eltelt majd két hétben kicsit fogytunk, mert anyuci és én szoktuk egymást és a szopizást. No meg a kórházban be is sárgultunk, szoliztunk, no meg inkubátorban kezdtük életünket, mert a szülés folyamatában a szívverés kicsit lement, és így a doktor bácsik jónak láttak megfigyelni.

A blogot azért indítottam - én, anyuci - hogy legyen hova leírjam két szopi között a most fontosnak tartott dolgokat. Mert ezek a dolgok később elhomályosulnak. Elkopik fontosságuk és már nem emlékszünk rá.

Fotókat Áronról itt lehet látni, apuci teszi fel őket a Picasa-ra.
Videókat pedig itt lentebb, no de ezeket a linkeket a szélső csíkba is elhelyezem.



Nem lesz a blog rendszeres. Amint időm és Áron megengedi azért igyekszem minden fontosat lejegyezni. Mint például azt, hogy a köldökcsonk a tegnap száradt le :-D. És ennek tiszteletére volt is egy nagy pucér fürdés este a kis kádban. Ma nagyon ügyesen szpoiztunk, reggel 100, majd újból 100 grammot, azután 90-et. Igazán kis vasgyúró Áron - hihetetlen hajrengeteggel - ahogy azt Marianna mondta egy levélben. Szerencsénk van vele. Áldott egy kölyök. Aki még csak eszik, alszik, eszik, alszik, no meg sárga trutymós pelusokat produkál, aztán meg alszik és eszik. Néha nézelődni is szokott, édesapja, Tibi nyomtatott neki fekete vonalakat az ágy szélére, azokat nézegeti és nagyon jól elszórakozik vele.

Nos első bejegyzésnek ennyi. Még jelentkezem.

Nincsenek megjegyzések: