2010. május 8., szombat

Képek és a dolgok rendje

Áprilisi képeket tettem fel a netre, itt vannak tessék őket nézni.

Április Áron életében - a második


Mivel most mind a két fiú alszik - eléggé kifáradtak,Tibi a sok heti munkától, Áronka a délelőtti pásztói sétálástól - irogatok. Áronka mostanság már csak egyet alszik naponta, délután, de akkor 3-4 órát is durmol egyhuzamban. Ha délelőtt nincs lehetőség kimenni, mert mondjuk esik az eső, akkor képes egész nap nem aludni - ez volt csütörtökön, reggel 8-tól este fél hétig bírta egy csepp alvás nélkül, de akkor kidőlt. Este kilenckor megébresztettem, ivott tejet, pelust cseréltünk, majd pizsamát adtunk rá, vissza az ágyba és aludt reggelig.

Pénteken már nem bíztam a véletlenre a dolgokat, reggel fél tizenegykor kimentünk a játszótérre, találkoztunk ott Emeséékkel, hintáztunk, kavicsot morzsoltunk a kezünkben, csúszdáztunk, szóval jó sokat mozgott, hazafelé volt is nyafogás, hogy fáradt. Itthon pedig el is aludt gond nélkül, szépen, én pedig tudtam egy kicsit dolgaimat rendbetenni.

Nagyon imád most már sokféle ételt: szereti a tükörtojást, virslit, vajaskenyeret, kiflit, sós pálcikát - amiről a kis sódarabokat lefejtünk -, imádja enni a paradicsomot, az ubit, a savanyú ubit. Imádja a sült krumplit - mikor voltunk a múltkor Burger Kingben a tálcáról egyszerűen leemelte a sült krumplit és elkezdte enni, nem sokat teketóriázott. Még mindig van, hogy idegenektől megijed és sír, főleg ha fáradt. De volt már itthon hagyva nagymamával és nagytatával, amíg mi, lányok pénzt költeni voltunk vásárolni ezt meg azt. Egészen jól bírta, nem volt nyafogás, nem volt semmi gond. Ezt egészen hamar meg lehet szokni, már mint, hogy más vigyáz a gyermekre :-D. No, hát mostanra ebből ennyi.

Nincsenek megjegyzések: