2009. október 5., hétfő

Kúszás

Rég nem írtam, bocsánat, de csak úgy peregnek a napok.

Áronka megtanult kúszni. Na jó, nem látványosan teszi ezt, hanem csak úgy pár centimétereket megy előre, ha a kiválaszott játék épp nincs keze ügyében. Mostanra már felismeri játékait, tudja értékelni, ha valami újat adok neki. Ma például a Johnsons baba popsikrém üres dobozát adtam neki, elrágosgatta szépen.

Ma este, na jó délután apuci a tasakba tette Áront és a kutyákkal és Gyuszival együtt elmentünk sétálni egyet az erdőbe. Már esteledett mire hazaértünk, de még belefért egy fürdi, evés és a kis béka negyed kilenckor már aludt is. Alaposan lefárasztottuk, az biztos. Ja hét kiló 52 volt az este. Ez tökéletes súly.

Reggel úszni voltunk. Még nem tudunk úszni, de szeretjük a sok-sok vizet, a szép színes labdákat. Ma kettőt-hármat rúgott Áronka a lábával a vízbe, pancsizott is egy keveset, vagyis napról-napra kezdi jobban szeretni.

Rossz szokást vett fel Áronka: brümmög, brummog, mikor nem tetszik neki valami, mikor már megunta a sok evést, és mikor csak úgy eszébe jut. Egyre többet hangoskodik, ilyenkor tudom, hogy kell neki vizet adni, mert kiszárad a torka :-D. Ügyesen használja az Avent varázspoharát, lassan egyedül fogja a kezébe és maga issza a vizet.

Készültek hat hónapos fotók és videók, felteszem azokat is hamarosan, ígérem.

Nincsenek megjegyzések: